top of page
Søg

Dialog møde omkring skolelukning i Vordingborg Kommune

Tirsdag den 15. november 2022 holdte Bårse Borgerforening i samarbejde med Bårse-Beldringe Lokalforum og Bårse Samlingshus dialog møde omkring skolelukninger i Vordingborg kommune.

Der mødte 12 politikkere op fra hhv. SF, V, Ø, C, DF og A. Derudover dukkede der ca. 70 borgere op for at diskutere skolelukninger.

TV2 øst var også forbi og lave et indslag. Desuden blev hele mødet blev sendt live på Bårse borgerforenings Facebook side, og lagt op efterfølgende.

Mødet var en mulighed for borgere i kommunen til at udrykke deres bekymringer for skolelukninger og komme med spørgsmål til de fremmødte politikere.

Blandt bekymringerne var blandt andet hvordan man har tænkt sig at favne de børn med særlige behov , som især går på de små skoler nu, og som vil have svært ved at gå på en større skole.

Derudover var der spørgsmål til de økonomiske besparelser man mener at kunne lave ved lukning af skoler og om man kan hente de besparelse andre steder, i stedet for på bekostning af børnene.

Der var mødt en del lokale op fra Bårse by, og de var selvfølgelig bekymret for det konsekvenser en skolelukning vil have for vores by.

Borgerforeningen takker for en god fremmøde.


Louise Wennicke

Bestyrelsesmedlem BÃ¥rse Borgerforening



Billeder af taget af Jytte Rose.


27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page