top of page
Søg

Julepynt og juletræ tænding

Den første søndag i advent brugte borgerforeningen på at hænge julenisser og julehjerte op rundt i hele byen. Det tog 7 mennesker 2 timer, og er en hyggeligt lille juletradition.

Klokken 16 var torvet mellem Samlingshuset og Daglig Brugsen fyldt med glade børn og voksne. Der mødte ca. 120 mennesker op. Julemanden kom forbi og fik hjælp af børnene til at tænde lysene.

Herefter blev der delt slikposer og chokolade julekalendere ud. Vi siger mange gange tak til Daglig Brugsen for det pæne bidrag. Grundet det store fremmøde måtte vi endda over og hente ekstra forsyninger.

Efter slikuddelingen var der lækre æbleskiver, juice/kakao til børnene og gløgg til de voksne. Mange tak til Bårse Samlingshus for gløgg og æbleskiver, det var lækkert og lagde en god bund inden aftensmaden.

Klokken 18 blev der serveret lækker flæskesteg med alt hvad der høre til i Bårse samlingshus.

Det var en rigtig hyggeligt eftermiddag og aften. Skønt at se den store opbakning byen har fra lokalsamfundet. Byen viste tydeligt sin alsidighed i dag , hvor både små og store, unge og gamle samlede sig om en hyggelig juletradition.

Vi glæder os allerede til næste år!




65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page